Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: Get the truth

Autor(i): , ,

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 280 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067197655

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie practica / aplicata, Dezvoltare personala

Descriere

Cum convingi un făptaș să-și recunoască nelegiuirile? Dar un angajat să admită că a furat din companie? Și cum vei reuși să-l faci pe partenerul de viață să admită că a mințit? Dacă în bestsellerul Spy the Lie, cei trei foști agenți CIA te-au învățat cum să detectezi înșelătoria, acum vei afla în ce fel poți să-l determini pe celălalt, în mod persuasiv, dar neagresiv, să destăinuie secretele ce-l apasă.

Plecând de la propria experiență de interogatori, autorii oferă o serie de tehnici relevante pentru arta "smulgerii" adevărului: ținerea celui interogat în modul de gândire pe termen scurt (pentru a nu se mai întreba ce va păți dacă mărturisește), proiectarea vinovăției ("Poate că ceva independent de tine te-a împins să faci asta"), raționalizarea acțiunilor ("Mulți ar fi reacționat la fel în atare condiții"), empatia cu faptașul și identificarea tipurilor sale de rezistență. Cartea este o dovadă vie că tehnicile create pentru contraspionaj sau investigații penale pot fi adaptate destul de ușor pentru interviul de angajare, în examinările din sala de tribunal, la masa negocierilor sau în viața de familie.


Philip Houston (creatorul metodei de detectare a înşelătoriei), Michael Floyd (specializat în testarea prin poligraf) şi Susan Carnicero (psiholog criminalist) sunt foşti membri CIA şi cofondatori ai QVerity, companie specializată în traininguri pentru detectarea înşelătoriei. Au mai scris Spy the Lie, bestseller tradus la Editura Trei.


Cuprins


Cuvânt‑înainte la ediţia română (de Ion Duvac)
Prefaţă

1. Despre spionaj şi reclamele TV: Extraordinara putere a gândirii pe termen scurt
2. De la cea mai bună la cea mai rea exclusivitate
3. Comutarea către interogatoriu: CDÎ şi CDV
4. Demascarea spionului: Arta de a crea monologul
5. Cum să‑ţi rosteşti monologul
6. Cum să‑ţi croieşti monologul
7. Cum să gestionezi rezistenţa în timpul monologului
8. Goana după aur: Cum să obţineţi pepite de informaţie
9. Meşteşugirea unui monolog sincer şi empatic: Ficţiunea ca opţiune
10. Să nu faci rău
11. Studiu de caz privind extragerea unui răspuns
12. Dacă O.J. Simpson ar fi făcut‑o: Interogatoriul care ar fi putut avea loc
13. Elefantul din camerăApendicele I. Explicaţii privind aplicarea modelului de extragere a adevărului în afaceri, chestiuni juridice şi în viaţa de zi cu zi: Comentariu de Peter Romary
Apendicele II. Totul începe cu pregătirea
Apendicele III. Transcrierea adevăratului interviu iniţial cu O.J. Simpson

Glosar
Mulţumiri
Despre autori


Comandă online Află adevărul! Învață de la foști agenți CIA cum să convingi pe oricine să-ți destăinuiască totul Get the truth scrisă de Philip Houston , Michael Floyd , Susan Carnicero Andreia-Irina Suciu. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Află adevărul! Învață de la foști agenți CIA cum să convingi pe oricine să-ți destăinuiască totul nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.