Disponibilitate:  în stoc

Preț:  38,30 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: lectura 14 ani +

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9786068811161

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosită, Beletristica, Distopie, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Ultima fază a invaziei este pe cale de a fi implementată: asupra orașelor vor fi aruncate bombe care le vor rade de pe fața pământului, odată cu ele dispărând și dovezile civilizației noastre.

Cassie și tovarășii ei știu că a venit momentul să aleagă între dragoste sau teamă, încredere sau suspiciune, ură sau sacrificiu, credinți sau barbarie. Și mai știu că umanitatea este singura armă pe care o avem în acest război. Bătălia finală se va da în sufletul omului și nu se va încheia decât odată cu cea de pe urmă bătaie de inimă.

„Autorul nu încetinește nicio secundă și acțiunea este intensă, dar limbajul rămâne mereu liric și minunat. Este un final foarte pasionant pentru o trilogie impresionantă, pe măsura personajelor și lumii create de de Yancey.” Entertainment Weekly

„Scriitura lui Yancey e la fel de solidă și de descriptivă ca în primele două volume. Ceea ce îi reușește foarte bine este să reveleze condiția umană.” Examiner.com

„O capodoperă a SF-ului modern.” USA Today

Speculative fiction postapocaliptic & Love story într-o lume de coșmar


Comandă online Al cincilea val #3. Ultima stea la 38,30 lei scrisă de Rick Yancey Iulia Pomaga, tiparită la editura Youngart. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.