Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  24,99 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  24,99 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i):

Editura:

Anul aparitiei: 2018

Nr. pagini: 16 pagini

ISBN: 9786063327650

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosita, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Cu ani în urma, Eve Hamilton a facut o pasiune pentru printul Alexander – un tânar puternic, retinut si care nu parea sa o priveasca pe Eve cu ochi buni. Acum, sapte ani mai târziu, Eve revine în tara lui Alexander, Cordina, ca femeie de afaceri chemata pentru a pune în scena împreuna cu trupa ei de actori patru spectacole de teatru, si descopera ca pasiunea din tinerete nu a fost deloc trecatoare, simpla reîntâlnire cu barbatul visurilor sale reusind sa reaprinda iubirea înabusita din inima ei.

Pentru Alexander, Eve nu mai este acum o simpla copila fermecatoare, ci o femeie captivanta si de o frumusete rapitoare. Astfel, se trezeste pe negândite dorindu-si sa-i demonstreze femeii la care nu a încetat sa viseze în taina – fara sa vorbeasca nimanui despre sentimentele lui, nici macar fratelui sau, nimeni altul decât cel mai apropiat prieten al lui Eve – ca nu poate exista un barbat mai potrivit pentru ea.

Va reusi sa o convinga pe aceasta femeie, stapâna pe ea, încapatânata si independenta ca merita sa renunte la tot ce si-a construit prin propriile forte pentru a-si petrece restul vietii alaturi de un print? Îi va putea el dovedi ca, uneori, realitatea poate sa depaseasca orice

fantezie dintr-un basm?

Nora Roberts a scris peste 225 de romane si majoritatea au intrat în topurile de vânzari ale New York Times. Cartile ei au fost publi cate în 35 de tari, în peste 500 de milioane de exemplare.