Disponibilitate:  în stoc

Preț:  29,95 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: JUNIOR

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 256 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734674602

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba spaniolă și note de Ileana Scipione

O fermecătoare fantezie gotică, în care Barcelona cea misterioasă îşi spune poveştile trecutului şi devine teritoriul unor aventuri ciudate pentru o adolescentă plecată în căutarea cunoaşterii.

În Barcelona de la sfîrşitul anilor ’70 se naşte prietenia stranie dintre Oscar Drai, un adolescent pasionat de mister şi aventură, şi tînăra Marina, care locuieşte cu tatăl său, pictorul Germán, într-un mic castel enigmatic. Din cîte află Oscar, cei doi ascund secrete de familie dintre cele mai întunecate, în care se amestecă imaginea unei fabrici de proteze ortopedice, cadavre readuse la viaţă, monştri şi poveşti de dragoste neobişnuite.

„Bun venit într-o lume misterioasă, unde timpul ia turnuri diabolice, iar umbrele sînt întunecate şi infricoşătoare.” (Carlos Ruiz Zafón)

„Carlos Ruiz Zafón este cea mai originală voce a romanului spaniol contemporan.” (La Vanguardia)

„Iată o carte care are de toate: dragoste, mister, răzbunare şi, mai important decît orice, o poveste construită magistral.” (The Philadelphia)


Comandă online Marina (ediția 2018) la 29,95 lei scrisă de Carlos Ruiz Zafon , Carlos Ruiz Zafón, tiparită la editura Polirom face parte din colecția JUNIOR. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.