Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  17,05 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 137 pagini

ISBN: 9786068856100

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Mituri si legende

Descriere

Radusa in premiera in Romania, seria de carti “DETECTIVII TIMPULUI” se bucura de un mare succes in Germania unde multi profesori o recomanda elevilor lor. Volumele sunt concepute ca niste romane politiste, pline de mister care-i transporta pe copii in trecut. Povestile se bazeaza pe evenimente istorice reale. La finalul fiecarei carti, copiii vor gasi un glosar de termeni istorici importanti referitori la perioada respectiva. Cum traiau oamenii in Egiptul Antic sau pe vremea lui Alexandru cel Mare? Cum se imbracau, ce obiceiuri aveau Cezar, Tutankamon sau Marco Polo? Sunt doar cateva din informatiile pe care copiii le pot afla in timp ce vor face pe detectivii alaturi de eroii acestor carti pline de aventuri.

Julian, Kim si Leon calatoresc prin timp pe urmele raufacatorilor. Insa calatoriile in timp nu sunt deloc lipsite de pericole... Edo, 1700 dupa Hristos. Shogunul abia reuseste sa scape de steaua aruncata de un ninja. Cine este misteriosul atacator? Detectivii timpului sunt pe urmele unui faptas care poate fugi nu numai pe acoperisuri, dar si pe apa.

Autorul seriei, Fabian Lenk este un scriitor renumit de romane de mister si suspans pentru copii. El propune parintilor si copiilor o noua metoda ca sa faca istoria materia favorita a copiilor. Mai mult, romanele politiste sunt excelente pentru antrenamentul mintii


Comandă online Detectivii timpului 17. Juramantul Samuraiului la 17,05 lei scrisă de Fabian Lenk, tiparită la editura Mediadocs Publishing în anul 2017. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Detectivii timpului 17. Juramantul Samuraiului nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.