Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 446 pagini

ISBN: 9789731048161

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Povesti

Descriere

Selma Lagerlöf a urmarit sa faca din Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia un fel de carte de geografie si de stiinte naturale despre Suedia. Desi plina de invataminte, cartea aceasta, simtea ea, nu trebuie sa fie un manual didactic, de la care copiii "sa-si intoarca fata cu neplacere, cu toata infatisarea sa de basm". [...] De la prima pana la ultima lui pagina, basmul acesta vast dovedeste increderea la viata, in natura si in om. [...]

Nils si Suedia lui isi asteapta prietenii, si mici si mari, si tineri si batrani, daruindu-le deopotriva aceste pagini bogate in intamplari, invataminte si poezii.

Viorica Huber


Comandă online Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia (editie 2019) scrisă de Selma Lagerlof , Raluca Ghentulescu, tiparită la editura Cartex în anul 2019. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Minunata calatorie a lui Nils Holgersson prin Suedia (editie 2019) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.