Disponibilitate:  în stoc

Preț:  67,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

ISBN: 9786066391511

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologia copilului

Descriere

♦♦ Când te concentrezi pe problemă, îl pierzi din vedere pe copil.
♦♦ Fii sensibil la modul în care copilul îşi vede lumea.
♦♦ Când faci pentru copil ceea ce el poate face singur îl înveţi că este slab.

Iată câteva dintre Regulile de Aur pe care cunoscutul terapeut Garry L. Landreth a fondat un întreg sistem terapeutic și de educație pentru copii.

Presați de nevoia rezolvării rapide a problemelor, uităm adeseori că cei mici nu știu să se exprime prin concepte savante, ci prin joc, și că nu conștientizează ceea ce li se întâmplă așa cum o facem noi, adulții. Cartea Terapia prin joc: Arta relaționării restabilește cadrele firești ale interacțiunii cu copiii de orice vârstă și ne aduce aminte cum să ne reducem gândurile și grijile la tăcere pentru a asculta vocea delicată și ideile inepuizabile ale micuțelor persoane de lângă noi.
Adresându-se atât terapeuților, profesorilor și psihologilor, cât și părinților și bunicilor, Garry L. Landreth ne învață cum să înțelegem limbajul pe care îl folosesc copiii pentru a ne comunica frământările lor: nu prin cuvinte, ci prin joc.

„Putem învăţa despre copii numai de la copii.“

„Cum poţi să descrii mirarea şi încântarea copiilor de a experimenta viaţa, noutatea proaspătă cu care abordează trăirea şi flexibilitatea lor incredibilă? Viaţa nu poate fi descrisă; poate fi doar experimentată şi apreciată.“

„ Lumea copilului este una a lucrurilor concrete şi trebuie abordată ca atare atunci când vrei să iei contact cu un copil. Jocul constituie exprimarea concretă a copilului, modul său de a face faţă lumii sale.“

„Ceea ce este ţinut în inimă nu poate fi pierdut niciodată.“

(Garry L. Landreth)

Garry L. Landreth

Consilier și terapeut prin joc, dr. Landreth este renumit la nivel internațional pentru scrierile și practica sa. A publicat peste 150 de cărți, DVD-uri și articole în reviste de specialitate și susține frecvent conferințe la seminare despre terapia prin joc organizate în întreaga lume.
Cartea sa premiată „Terapia prin joc” a fost tradusă în mai multe limbi. Pentru activitatea de cercetare și promovare a terapiei prin joc centrate pe copil, Landreth a fost distins cu numeroase premii, printre care President's Outstading Teacher Award, Distinguished Service to International Education Award și APT Lifetime Achievement Award.


Comandă online Terapia prin joc. Arta relationarii (DVD inclus) la 67,00 lei scrisă de Garry L Landreth, tiparită la editura For You în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.