Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  185,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  185,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Nr. pagini: 628 pagini

ISBN: 9789731621692

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosita, Pediatrie

Descriere

Probabil cel mai celebru manual al pediatriei romanesti din ultimii 20 de ani –Esentialul in Pediatrie- a ajuns la editia a 4-a, lansata de curand.

Asa cum a fost definita de la inceput de catre coordonatorul primelor editii, Prof. Dr. Eugen Pascal Ciofu, lucrarea este o "esenta de tratat", prezentand intr-un mod clar, sintetic, excelent sistematizat si extrem de prietenos pentru cititor - tot ceea ce esteEsentialde stiut in pediatrie.

Acest manual a constituit cartea de capatai, dar si un valoros ghid de verificare, pentru generatii intregi de medici, rezidenti si studenti – fie ca a fost vorba despre pregatirea examenelor de rezidentiat, specialitate sau primariat, fie ca a fostprietenul-de-consultatin activitatea medicala.

Editia a 4-avine cu o noua prezentare adusa la zi si adaugita a precedentelor editii, care a presupus revizuirea si completarea tuturor capitolelor, adaugarea unor notiuni de psihiatrie infantila, precum si imbogatirea iconografiei cu ilustratii de mare valoare didactica. Toata ilustratia medicala este absolut originala.