Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  109,89 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 1240 pagini

ISBN: 9786065873193

Categorii: Stiintele Naturii, Carte nefolosită, Geografie

Descriere

Briofitele reprezintă un grup de plante inferioare (Thallophyta), care împreună cu lichenii iau parte la formarea diverselor comunități de plante ce caracterizează anumite formațiuni de vegetație ca: păduri, stâncării, jnepenișuri, pâraie și izvoare, turbării etc.

în prezent, numeroși botaniști și fitosociologi români și străini iau în considerare tot mai multe grupe de briofite și licheni în delimitarea și identificarea anulitor fitocenoze de plante superioare.

„în elaborarea acestei lucrări am folosit unele monografii și studii briologice efectuate de specialiști din țară, cât și studiile briofloristice și briocenologice din țările europene ca: Germania, Belgia, Anglia, Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Rusia, Serbia, Cehia ș.a.”

Gheorghe Mohan


Comandă online Flora briofitelor din Romania. Vol.1 + Vol.2 la 109,89 lei scrisă de Gheorghe Mohan, tiparită la editura Editura All în anul 2015. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Flora briofitelor din Romania. Vol.1 + Vol.2 nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.