Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9786068977386

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura universala, Beletristică și critică

Descriere

Stabilită în Japonia de peste douăzeci de ani, Dominique Loreau este pă­trunsă de maniera de viaţă a ţării sale de adopţie, ce se bazează pe principiul Moins pour plus aplicat în toate domeniile, de la materie până la spirit. Purifică-ţi sufletul, goleşte-ţi şifonierul, renunţă la cumpărăturile compulsive, mănâncă frugal, îngrijeşte-ţi corpul şi numai atunci îţi vei bucura şi spiritul. De la arta de a vă simţi bine chez vous la arta de a fi fericiţi en vous, Dominique Loreau transpune principiile Orientului pentru Occident, plecând de la dictonul japonez care spune că: „Perfecţiunea nu constă în a face lucruri neobişnuite, ci în a face lucruri obişnuite într-un mod neobişnuit.“

„SECRETUL FERICIRII NU E SĂ FACI CEEA CE ADORI,
CI SĂ ADORI CEEA CE FACI.“ – J.M. BARRIE

„Ordinea e prima regulă a Paradisului“, spunea George Gissing. Iar noi ne petrecem mare parte a vieții făcând ce nu trebuie sau nefăcând nimic. Prin urmare, când şi mai ales în ce fel putem să facem ordine şi curăţenie în casă, în minte și în suflet, astfel încât propria existenţă să-şi redobândească eleganţa, stilul şi candoarea?

„Cel mai fericit om, fie că e rege sau cerşetor, e acela care se simte bine acasă la el.“ –GOETHE

Seninătatea interioară pare atât de greu de atins în această lume super-teh­nologizată care ne fură timpul, dar pretinde că ni-l restituie, care ne anulează visurile și promite că ni le înaripează, care ne înstrăinează de ceilalţi şi de noi înşine, cu făgăduința că ne aduce mai aproape de toţi şi de sufletul nostru.

„Nimic nu-mi aparţine, doar pacea inimii şi prospeţimea cerului.“ – ISSA

„în mare parte, succesul stă în voința de a învinge.“ – SENECA

„Menajul… iată prima şi cea mai simplă dintre lucrările inimii.“ – JEAN-CLAUDE KAUFMANN


Comandă online Candoare cu stil la 39,90 lei scrisă de Dominique Loreau, tiparită la editura Baroque Books & Arts în anul 2019. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.