Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Carte pentru toti

Anul apariției: 2021

ISBN: 9786063373138

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Educative, Carte nefolosită

Descriere

Scrisă pentru credincioși, dar și pentru atei – și mai ales pentru tinerii cititori – Mică istorie a religiei ne poartă de-a lungul epocilor, de la primele manifestări de credință până în prezent. Fiind un ghid empatic, dar manifestând discernământ în ceea ce privește importanța credinței, Richard Holloway ne introduce în istoria și sistemele de credinţe ale religiilor majore ale omenirii: iudaismul, islamul, creștinismul, budismul și hinduismul. Holloway explorează și explică și proveniența credințelor religioase, modul cum diferențele de credință conduc uneori la ostilitate și violență, ce este o sectă și ce este un cult și nu numai. Pe tot parcursul cărții, autorul încurajează curiozitatea și toleranța, accentuează nuanța și misterul și reface cu calm sentimentul valorii credinței.

 

O carte bine scrisă, după a cărei lectură mulți dintre noi vor rămâne cu mai multe informații despre religie decât știau înainte... Times

 

Povestea lui Holloway abundă în fapte surprinzătoare. Financial Times


Comandă online Mica istorie a religiei la 29,90 lei scrisă de Richard Holloway, tiparită la editura Litera face parte din colecția Carte pentru toti. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.