Disponibilitate:  în stoc

Preț:  48,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Grafic

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 160 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067106473

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Ilustrate / Benzi, Istorii personale, Beletristica, Ilustrate / Benzi desenate

Descriere

Micuțul Riad, fiul unei franțuzoaice și-al unui sirian venit să studieze la Paris, e irezistibil cu ochii lui mari și părul blond ca al lui Brigitte Bardot. În mintea lui, Dumnezeu arată ca George Brassens, iar Moș Crăciun, ca președintele Pompidou. Cum să nu adori un așa copil? Se pare însă că nu toată lumea vede astfel lucrurile. În Siria lui Hafez al-Assad, unde Riad își urmează tatăl panarabist, copiii i se adresează cu cea mai gravă insultă posibilă: evreu. Nici în Libia lui Gaddafi familia lui nu o duce mai bine: mâncarea e puțină și, când ies la plimbare, în casa lor se mută o altă familie.

Debordând de viață, sensibilitate și umor nebun, Riad Sattouf își povestește copilăria nomadă petrecută în umbra unui tată care visa să devină dictator și-a visurilor lui grandioase legate de poporul arab.

"Arabul de mâine este o punte de legătură între două civilizații complet diferite, a căror relație conflictuală poate și trebuie înțeleasă mai bine. Cu un umor dezarmant și foarte rafinat, acest roman grafic strigă un mare «citește-mă cât mai repede și chiar de mai multe ori!»” (Simina Răchițeanu)

Citește pe blog și alte recomandări de lectură ale Siminei Răchițeanu.


Comandă online Arabul de mâine. O copilărie petrecută în Orientul Mijlociu (1978-1984) la 48,00 lei scrisă de Riad Sattouf Raluca Dinca, tiparită la editura Art. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.