Disponibilitate:  în stoc

Preț:  54,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Colecția: Serie de autor Margaret Atwood

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 496 pagini

ISBN: 9786067104653

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: SF / Fantasy, Carte nefolosită, Science-Fiction

Descriere

Prima parte a unei trilogii care va continua cu Anul potopului și MaddAddam, Oryx și Crake este o călătorie în iadul viitorului. Într-o lume în care nu mai există nicio barieră morală în calea ingineriei genetice, Pământul devine un laborator imens: genografi lucrează – de dragul profitului – la cele mai vandabile modificări genetice, conflictele sociale se intensifică, virușii și bacteriile iau forme tot mai virulente și avem ocazia să vedem cu încetinitorul felurile în care poate fi schimonosită natura până la implozie. Totul promite o apocalipsă.

Care nu întârzie să vină. Crake lucrează în secret la un ambițios proiect genetic, încercând să creeze o specie nouă de hominizi, mai bine adaptată noii lumi, mai puțin violentă. Prietenul lui din copilărie, Jimmy, e singurul din vechea lume care știe ce s-a întâmplat și își așteaptă printre creaturile stranii ale lui Crake sfârșitul, care-ar putea de fapt să fie sfârșitul întregii omeniri.

„O carte impozantă și curajoasă.” New Yorker

„Oryx și Crake este Atwood în ce are ea mai bun: o carte lugubră, fără ocolișuri, ingenios de scabroasă, dar totuși înduioșătoare și presărată cu străluciri de poezie pură.” The Independent

Citește un fragment pe Semne Bune.

E foarte greu să găsești SF-uri scrise bine și care să înțeleagă nevoia de complexitate psihologică pentru personaje. Ăsta e unul dintre rarele, reușind să rămână extrem de inventiv. Citește pe blog și alte recomandări de lectură ale lui Iulian Bocai.

Citește pe blog articolul Margaret Atwood în 25 de detalii biografice.

Citește pe blog articolul Margaret Atwood: Dublu laureată a Premiului Booker.

În Seria de autor Margaret Atwood:

Anul potopului

MaddAddam

Inima cedează ultima

De aceeași autoare:

Povestea Slujitoarei

Testamentele


Comandă online Oryx și Crake la 54,00 lei scrisă de Margaret Atwood Florin Irimia, tiparită la editura Art. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.