Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  33,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Colocvii

Anul apariției: 2013

Nr. pagini: 289 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786061706365

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Teorie literara

Descriere

PROFESOR „persoană cu o pregătire specială într-un anumit domeniu de activitate şi care predă o materie de învăţământ (în şcoală). ♦ (Impr.) Învăţător. ♦ P. gener. Persoană care îndrumă, educă, învaţă pe cineva”. DEX „Profesorii din învăţământul secundar predau una sau mai multe discipline la nivel de învăţământ secundar, excluzând disciplinele destinate să pregătească elevii pentru angajarea in anumite domenii profesionale.” COR (Codul Ocupaţiilor din România, 2013)

Tema simpozionului se selectează întotdeauna dintre cele propuse de participanţii din anul anterior. Nu a fost o surpriză ca în chestionarele de evaluare de la sfârşitul conferinţei din 2012, Elevul cititor, propunerile pentru 2013 să îl aibă în centru pe Profesorul cititor.


Comandă online Profesorul de lectură la 33,00 lei scrisă de Alina PAMFIL , Coordonatori: Monica Onojescu, tiparită la editura Art face parte din colecția Colocvii. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Profesorul de lectură nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.