Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  119,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  119,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: în afara colecţiilor

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 116 pagini

ISBN: 9789735067779

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Arta / Fotografie, Carte nefolosită, Albume, Carte cadou

Descriere

EDIȚIE CARTONATĂ

La 15 august 1897, corabia Belgica a pornit spre Antarctica, într-o expediție științifică finanțată de guvernul belgian, dar cu echipaj internațional. Pentru importanta misiune de biolog a fost ales tână¬rul oceanograf român Emil Racoviță, proaspăt doctor la Sorbona. După mai bine de o sută de ani, o echipă românească îi aduce un omagiu marelui savant și explorator, refăcându-i traseul. Reportajul lui Cristian Lascu și Helmut Ignat ne poartă în lumea lui Emil Racoviță și a pionierilor de pe Belgica, dar și în Antarctica secolului XXI – o destinație apărută recent pe hărțile turistice. În cartea lor, fiecare pagină este o călătorie în sine.

„Răsfoind filele acestui volum veți vedea imagini strălucitoare, cu zăpezi imaculate și ghețuri de cristal, alături de fotografii în care personajul principal este întunericul ce învăluie fantomele minerale ale lumii subterane. Orizontul antarctic nemărginit alternează cu cotloanele cioplite de ape în calcar. Între aceste coordonate s-a împlinit destinul lui Emil Racoviță.“ — CRISTIAN LASCU


Comandă online Din Antarctica la Scărișoara.Pe urmele lui Emil Racoviță la 119,00 lei, scrisă de Cristian Lascu , Helmut Ignat, tiparită la editura Humanitas, face parte din colecția în afara colecţiilor cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.