Disponibilitate:  în stoc

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: love for Imperfect Things

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2019

Nr. pagini: 272 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9786067891775

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Lifestyle

Descriere

Cum să te accepți într-o lume care caută perfecțiunea

#1 Bestseller internațional

Când te iubești mai întâi pe tine, lumea începe să te găsească demn de a fi iubit.


Mulți dintre noi reacționează la presiunile vieții închizându se în ei și ignorând problemele, ceea ce uneori are ca rezultat anxietatea sau depresia. Alții decid să muncească mai mult la birou, la școală sau acasă, sperând că asta îi va face mai fericiți pe ei și pe oamenii pe care îi iubesc. Dar oare nu este de ajuns să fii tu însuți?

În această minunată urmare a bestsellerului internațional Oprește-te puțin și privește în jur, călugărul budist Haemin Sunim ne prezintă arta de a avea grijă de tine însuți, argumentând că poți avea relații împlinite și pline de compasiune cu cei din jurul tău doar acceptându-te așa cum ești, cu toate calitățile și defectele tale.

Iubire pentru lucrurile imperfecte îți va cuceri atât ochii, cât și inima, ajutându-te să înveți să te iubești pe tine, să-ți iubești viața și pe toți cei care fac parte din ea.

„Cu siguranță că lumii în care trăim i-ar prinde bine mai multă iubire, mai multă compasiune și mai multă înțelepciune. Haemin Sunim ne arată cum să le cultivăm pe toate trei și să găsim frumusețea în cele mai imperfecte lucruri – inclusiv în noi înșine." —Susan Cain, autoarea bestsellerului New York Times Quiet


Comandă online Iubire pentru lucruri imperfecte la 45,00 lei love for Imperfect Things scrisă de Haemin Sunim Crina Doltu. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.