Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  37,41 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: JUNIOR

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 352 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734665136

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită

Descriere

Vîrsta recomandată: 14+
Cu ilustraţiile autorului

Traducere din limba engleză de Mihaela Ghiţă

Trilogia Iremonger a fost publicată în Franţa, Italia, China şi Rusia, iar Casa Heap a ajuns pe lista celor mai bune titluri ale anului 2014 a prestigioasei publicaţii The New York Times Book Review.

Clod, din clanul Iremongerilor, suferă de o boală ciudată: aude cum şoptesc obiectele. O furtună e pe cale să se abată asupra Casei Heap, care se înalţă în mijlocul unei mări de gunoaie şi vechituri strînse de prin întreaga Londră, iar Iremongerii devin neliniştiţi şi şoaptele se înteţesc. Cînd Clod o întîlneşte pe Lucy Pennant, o orfană sosită de curînd din oraş, totul se schimbă. Secretele care ţin Casa Heap laolaltă prind să se destrame, dînd la iveală o taină sinistră ce ameninţă să distrugă lumea lui Clod.

„Uimitor! Neobişnuit, magic, un roman care te duce cu gîndul la Hobbitul sau la Luminile nordului – Busola de aur.” (Kelly Link)

Casa Heap – primul volum al unei trilogii ce se petrece în Anglia victoriană – este romanul unei lumi fantastice, uneori terifiante, aşa cum e lumea celor mai bune poveşti. Şi, ca orice poveste, Casa Heap e o carte pentru copii, dar şi pentru adulţi.” (Austin American-Statesman)


Comandă online Casa Heap. Primul volum al Trilogiei Iremonger la 37,41 lei scrisă de Edward Carey, tiparită la editura Polirom face parte din colecția JUNIOR. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.