Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,95 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Ernest Hemingway"

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 288 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734664290

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Literatura universala

Descriere

Traducere din limba engleză şi note de Ionuţ Chiva

A doua mare operă autobiografică a lui Hemingway, Dealurile verzi ale Africii este descrierea unei călătorii de o lună în estul marelui continent, alături de soţia sa, Pauline, în decembrie 1933.

„Peisajele, oamenii, animalele, teama de eşec – totul este real într-un text autobiografic ce depăşeşte aşteptările ficţiunii. De la universul civilizaţiei pe care o lasă în urmă, pînă la ariditatea savanei, Dealurile verzi ale Africii este o carte în întregime adevărată.” (The Times Literary Supplement)

„La prima ei apariţie, mulţi au citit această carte pentru că nu văzuseră Africa sau pentru că voiau s-o revadă. Acum o citim ca să înţelegem complexele scriitorilor: faimă, bani şi eşec.” (Brooklyn Daily Eagle)

„Ernest Hemingway s-a dus în Africa să vîneze antilope kudu, dar şi să le răspundă criticilor săi. Rezultatul acestei călătorii este Dealurile verzi ale Africii.” (The New York Times)


Comandă online Dealurile verzi ale Africii (ediția 2016) la 34,95 lei scrisă de Ernest Hemingway, tiparită la editura Polirom face parte din colecția BIBLIOTECA POLIROM -> Seria de autor "Ernest Hemingway". Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.