Disponibilitate:  în stoc

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Titlu original: g"olgesizler

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786064408853

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Beletristica, Carte nefolosită, Fictiune, Roman strain

Descriere

Un sat uitat de lume din Anatolia. Parcă desprinse de istorie, zilele se scurg ritmate de secrete și dispariții misterioase. Mai întâi se face nevăzut bărbierul, Cıngıl Nuri. Iar peste ani, când Nurı apare din senin fără să știe precis pe unde a rătăcit, se pierde fără urmă Güvercin, cea mai frumoasă fată din sat. Străzile freamătă de spaimă, muhtarul și străjerul răscolesc toată așezarea și seamănă teroare. Le trebuie un vinovat și îl găsesc în persoana unui tânăr cam bizar, fiul lui Cennet, care le devine țap ispășitor. Degeaba, însă. Muhtarul este cuprins de disperare, oamenii o iau razna și lumea lor pare să își iasă din matcă.


Un oraș fără nume, undeva, în Turcia. Prăvălia unui bărbier. Un bărbat intră și își așteaptă rândul la bărbierit, observându-i atent pe cei din jur. Amintește de romanul său neterminat, apoi ochii i se pierd în zare. Vocea îi renaște altundeva, într-un sat îndepărtat, în prăvălia altui bărbier, pe nume Cıngıl Nuri…

Testimoniale

Toptaș poate fi considerat egalul lui Orhan Pamuk. Este un scriitor la fel de înzestrat.

– The Sydney Morning Herald

Un Kafka oriental, îmbogățit cu calitățile literare ale misticii islamice. O capodoperă poetică a literaturii internaționale.

– Frankfurter Allgemeine Zeitung

O poveste postmodernă, inextricabilă. Narațiunea alunecă precum mercurul între vis, memorie și realitate… O lectură plină de mister, care te lasă perplex.

– Financial Times

Toptaș este interesat de ceea ce îi aduce pe oameni împreună și de ceea ce îi dezbină, modelându-și perspectiva asupra prieteniei într-o alcătuire literară profundă și durabilă, care amintește de J.M. Coetzee.

– Times Literary Supplement

O enigmă hăituitoare.

– Financial Times


Comandă online Tărâmul celor fără umbră la 49,00 lei g"olgesizler scrisă de Hasan Ali Toptaș anca-maria panoiu. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.