Disponibilitate:  în stoc

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Traducător(i):

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 328 pagini

ISBN: 9786064407320

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită

Descriere

Ai putea crede că știi totul despre natura conflictelor și cum pot fi soluționate. De asemenea, că orice încercare de a adânci această cunoaștere ar fi inutilă sau cel mult o acumulare de date plictisitoare și irelevante. Și, într-un fel, e posibil să ai dreptate. Dar dacă ai schimba total perspectiva?


Volumul de față îți propune aplicarea câtorva instrumente de gândire neconvenționale, deși deja foarte cunoscute, precum gândirea laterală. Vei afla cât de multe conflicte, chiar și dintre cele importante, de la nivel internațional, pot fi rezolvate cu ajutorul strategiilor propuse de autor. Datorită lor ai posibilitatea de a înțelege atât situația în ansamblu, cât și detalii importante și surprinzătoare. Nu în ultimul rând, tehnicile de aici îți aduc satisfacția unor soluții inovatoare.


Edward de Bono oferă instrumente practice care permit oricui – nu doar celor considerați creativi – să-și dezvolte capacitatea de a descoperi soluții ingenioase și inedite. Metodele lui se bazează pe înțelegerea mecanismelor gândirii logice și pe depășirea lor în vederea unor rezultate mai bune. Creativitatea trebuie înțeleasă ca o aptitudine care poate fi îmbunătățită și exersată, și nu ca un talent misterios. Sistemul gândirii laterale, cel al gândirii paralele sau „al celor șase pălării“ și-au dovedit eficiența în contexte dintre cele mai diverse.

Testimoniale

Edward de Bono este maestrul gândirii creative.

– The Independent on Sunday

Majoritatea cărților despre conflicte au o abordare prea academică și se ocupă doar de confruntări internaționale de proporții ori sunt extrem de banale. Cartea lui de Bono reprezintă o schimbare salutară în acest sens și totodată își ia foarte în serios subiectul.

– Sage Journals


Comandă online Conflicte la 55,00 lei scrisă de Edward de Bono Ruxandra Comșa, tiparită la editura Curtea Veche. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.