Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Titlu original: Anabel Karmel's Favourites: Kids in the Kitchen

Autor(i):

Editura:

Colecția: BIBLIOTECA PENTRU PARINTI

Anul apariției: 2018

Nr. pagini: 96 pagini

ISBN: 9789734728435

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Gastronomie, Dezvoltare personala, Parenting

Descriere

Gătitul devine o distracție cu autoarea bestsellerului internațional Marea carte de bucate pentru bebeluși și copii mâncăcioși

Mulți copii adoră activitățile din bucătărie. Nu le place nimic mai mult decât să amestece ingrediente, să le bage la cuptor și să urmărească transformarea lor într-o prăjitură delicioasă. Annabel Karmel oferă o paletă întreagă de rețete savuroase care presupun implicarea micuților în gătit. Pregătiți șorțurile și instrumentele. E vremea să gătiți împreună!

Annabel Karmel este mama a trei copii și autoarea a numeroase bestselleruri despre alimentația copiilor, printre care și Marea carte de bucate pentru bebeluși și copii mâncăcioși, Top 100 de piureuri pentru bebeluși și Rețete delicioase pentru copii mofturoși, apărute la Editura Paralela 45.


Comandă online Copiii în bucătărie. 50 de rețete creative pentru gătit împreună Anabel Karmel's Favourites: Kids in the Kitchen scrisă de KARMEL Annabel, tiparită la editura Paralela 45. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Copiii în bucătărie. 50 de rețete creative pentru gătit împreună nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.