Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  15,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Carti Practice

Anul apariției: 2015

Nr. pagini: 152 pagini

ISBN: 9789734722013

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Diverse, Carte nefolosită, Self Help

Descriere

O carte pe care ar trebui să o citească fiecare femeie!

Un titlu foarte ludic și incitant! Femeia perfectă este o fițoasă, două autoare inteligente și cu un excelent simț al ironiei, surori, Anne-Sophie și Marie-Aldine Girard, și o intenție mai mult decât lăudabilă: decomplexarea femeilor care se consideră imperfecte. Acestea sunt ingredientele de bază ale unei cărți ce a stârnit încă de la apariție enorm de multe comentarii, zâmbete, polemici, și mai ales simpatie din partea cititorilor, indiferent de vârstă sau sex, căci nu e o carte care se adreseazムexclusiv femeilor. Poate fi foarte bine citită și de bărbații care vor să-și umple anumite lacune. Să fim bine înțeleși: Femeia perfectă nu există, există doar Femeia.

Anne-Sophie și Marie-Aldine Girard Surori gemene, una dintre ele este umoristă, cealaltă, jurnalistă. Și-au unificat cunostințele (rezultate în urma unei îndelungate munci de cercetare, de anchete aprofundate și de întâlniri cu prietenele) și ne împărtășesc aici marea lor descoperire (care ar putea, foarte bine, să schimbe fața lumii, cine stie…)


Comandă online FEMEIA PERFECTĂ ESTE O FIŢOASĂ! GHID DE SUPRAVIEŢUIRE PENTRU FEMEILE NORMALE la 15,00 lei scrisă de GIRARD Anne-Sophie , GIRARD Marie-Aldine, tiparită la editura Paralela 45 face parte din colecția Carti Practice. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.