Disponibilitate:  în stoc

Preț:  32,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Nr. pagini: 40 pagini

Tip copertă: cartonata

ISBN: 5948495004392

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Stiinta

Descriere

Faceți cunoștință cu omul de știință Marie Curie și aflați despre viața ei și cercetarea de pionierat în această minunată biografie ilustrată.

Cartea Marie Curie se adresează tuturor copiilor cu vârsta peste 6 ani.

Într-o perioadă în care femeile nu erau bine-venite în lumea științei, Marie Curie și-a pus amprenta asupra istoriei. A fost prima femeie care a devenit profesor de fizică în Sorbona, unde studiase, ba chiar a câștigat Premiul Nobel în două domenii științifice diferite.

Cu această biografie fascinantă, copiii vor afla cum Marie Curie și soțul ei și-au înființat laboratorul și au descoperit atât poloniul, cât și radiul și de ce munca lor asupra radioactivității a fost atât de importantă.

Ilustrații atrăgătoare, informații despre progresele și succesele ei și un index al evenimentelor majore dezvăluie modul în care Marie Curie și-a pus amprenta asupra umanității. O cronologie și un test simplu la sfârșitul cărții îi ajută pe copii să-și testeze înțelegerea și cunoștințele.


Comandă online Marie Curie la 32,00 lei, tiparită la editura Didactica Publishing House cu un număr de 40 pagini cartonata. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.