Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  27,50 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Editura:

Nr. pagini: 96 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 5948489351396

Categorii: Carti pentru copii, Carte nefolosită, Carti educative, Dezvoltare personala adolescenti

Descriere

12 teste de personalitate care te vor ajuta să te cunoști mai bine și să depășești zâmbind încercările prin care vei trece în viitor.

Vrei să știi dacă ești timid, energic, neliniștit sau zen? Atunci răspunde la întrebări, calculează punctajul și citește interpretarea psihologului.

Într-o grafică de excepție și cu un conținut adecvat vârstei (>10 ani), băietii vor învăța pe parcursul celor 12 teste de personalitate să se cunoască mai bine.  Fie că vor răspunde la întrebări singuri, în familie sau cu prietenii, parcurgerea va fi la fel de distractivă.

Micile sfaturi care însoțesc rezultatele testelor îi vor ajuta pe micii adolescenți să depășească zâmbind încercările prin care vor trece în viitor.

Béatrice Copper-Royer este psiholog clinician, psihoterapeut, specializată în psihologia copilului și adolescentului. Este autoarea mai multor cărți destinate părinților, ca de exemplu Copiii voștri nu sunt oameni mari, apărută la editura Albin Michel.


Comandă online 12 teste pentru a te cunoaste mai bine - Baieti la 27,50 lei, tiparită la editura Didactica Publishing House cu un număr de 96 pagini brosata. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul 12 teste pentru a te cunoaste mai bine - Baieti nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.