Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  209,40 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

ISBN: 978606796022822

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Fantasy, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Aventura Pisicilor Războinice continuă în seria NOUA PROFEȚIE!

 Cea de-a doua serie prezintă povestea tinerei generații de pisici sălbatice, urmașele personajelor din primele șase cărți. Războinicii traversează o etapă plină de provocări pentru clanurile din care fac parte. Două-Picioare – așa cum sunt supranumiți oamenii – au tăiat copacii din pădurea care a adăpostit pisicile de-a lungul timpului. Rămase fără teritorii, au pornit în explorare, pentru identificarea unor noi tărâmuri. Căutările au luat sfârșit atunci când au ajuns pe malul unui lac sub formă de lună plină. În jur răsar dealuri împădurite și se prefigurează povârnișuri stâncoase pe fundalul cerului... Și conflicte iminente între proaspeții locuitori ai zonei. 

 Acest pachet reunește, special pentru micuții cititori români, dar și pentru părinții care nu pot rezista tentației, cele șase cărți din seria a II-a:

Cartea a VII: Miez de Noapte
Cartea a VIII-a: Răsărit de Lună
Cartea a IX-a: Zori de Zi
Cartea a X-a: Strălucirea
Cartea a XI-a: Amurg
Cartea a XII-a: Apus de Soare

Până la apariția seriei „Pisicile războinice”, nimeni nu își imaginase cum arată o societate formată exclusiv din pisici. Scriitoarea Vicky Holmes a primit din partea prestigioasei Edituri Harper Collins provocarea de a crea un roman pentru copii pe această temă. A răspuns cu scepticism, temându-se că va seca rapid izvorul ideilor, dar lui Vicky i s-au alăturat apoi Kate Cary, Cherith Baldry, Tui Sutherland, Gilian Phillip, Inbali Iserles și așa a luat naștere pseudonimul literar Erin Hunter. 


Romanele pe care le-au scris sunt inspirate de operele lui J. R. R. Tolkien, J. K. Rowling și William Shakespeare, aducând în actualitate și prezentând pe înțelesul copiilor esența condiției umane.Comandă online Pachet Pisicile Războinice - Seria II. Cărțile VII-XII la 209,40 lei scrisă de Erin Hunter, tiparită la editura Galaxia Copiilor isbn 978606796022822. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.