Disponibilitate:  în stoc

Preț:  24,90 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786068578705

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti de colorat, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Relaxează-te și exprimă-ți creativitatea prin culoare!


Cărțile de colorat au crescut și ele odată cu noi, dar ne amintesc de copilărie pentru că ne redau pofta de joacă și ne țin departe de stresul vieții cotidiene. Colecția Călătorie în culori reunește ilustrații abstracte sau inspirate din natură create de artiști renumiți și se adresează tinerilor de la 9 la 99 de ani. Nu trebuie să ai decât câteva creioane colorate și să lași imaginația să îți dicteze cum să le folosești. Te vei bucura astfel de minunatele beneficii ale terapiei prin artă: reducerea tensiunilor și a anxietății, creșterea stimei de sine și dezvoltarea spiritului creativ.

 

Volumul Motive florale îți oferă ocazia de a explora un tărâm al splendorii, cu vegetație luxuriantă și flori fantastice. Petalele, frunzele și tulpinile cățărătoare pot fi personalizate prin culoare, astfel încât să construiești o grădină de vis. Prin contururi delicate poți defini cele mai fine nervuri și cu tușe strălucitoare poți crea flori parasidiace.Călătorie plăcută! 

 

În aceeași serie:

Călătorie în culori. Natura

Călătorie în culori. Motive florale

Călătorie în culori. Modele abstracte


Comandă online Călătorie în culori. Motive florale la 24,90 lei scrisă de Roxana Geant, tiparită la editura Galaxia Copiilor în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.