Disponibilitate:  în stoc

Preț:  4,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2016

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786068578644

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carti de colorat, Carte nefolosită, Carti pentru copii

Descriere

Cartea de colorat care te însoțește peste tot

Cărticică de buzunar este ideală pentru mânuțele copiilor și numai bună de strecurat în geantă când plecăm la plimbare. Indiferent unde se deschide, din cărticică apare o creatură drăgălașă dornică să prindă culoare. Copiii vor fi încântați de întâlnirea cu cocoșul toboșar, greierele cu papion, puiul campion, fluturele cu ochii mari, păianjenul ghiduș, vulturul cu ochian și multe alte păsări și insecte.

Unele ilustrații sunt însoțite de modele colorate integral, altele cuprind o sugestie de culoare, iar restul depind în totalitate de imaginația copiilor care le pot da viață după pofta inimii. 

Coloratul, o activitate aparent simplă, joacă un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Colorând, cei mici descoperă lumea din jurul lor într-un mod distractiv, dezvoltându-și în același timp îndemânarea, puterea de concentrare și creativitatea.

 

 


Comandă online Cărticica de buzunar. Colorăm păsări și insecte la 4,90 lei scrisă de Roxana Geant, tiparită la editura Galaxia Copiilor în anul 2016. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.