Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  99,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2017

Nr. pagini: 112 pagini

ISBN: 6065875147

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Niveluri educationale, Gimnaziu

Descriere

Consultă manualul tiparit și pe cel digital pe site-ul nostru sau pe www.edu.ro! Profesorii pot comanda acest manual pentru unitatea de învățământ în care activează prin intermediul platformei oficiale a Ministerului Educației Naționale.

Prin manualul de față, asigurăm continuitatea instrumentelor de învățare realizate de domnul profesor Bogdan Teodorescu, care a călăuzit numeroase generații de elevi pe drumurile fascinante ale istoriei. Bogdan Teodorescu este profesor cu gradul didactic I, doctor în istorie, secretar general al Societății de Științe Istorice din România, autor de lucrări de specialitate și manuale. Are o vastă experiență didactică, în calitate de profesor și inspector de specialitate. A fost membru al Comisiilor pentru examenele naționale, Capacitate și Bacalaureat, în perioada de reformare a învățământului românesc. A fost autor al primelor manuale școlare de istorie scrise după Revoluția din 1989.

Cristina Hornoiu este dublu licențiată, fiind absolventă a Facultății de Istorie din cadrul Universității din București și a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Departamentul de Formare a Profesorilor. A fost profesor de istorie la Colegiul Național „George Coșbuc”, unitate de învățământ care are atât clase de gimnaziu, cât și de liceu. În ultimii șapte ani a lucrat în mediul privat, cu elevi din clasele I-IV.

Manualul este prezentat și pe site-ul www.edu.ro, în secțiunea dedicată manualelor de clasa a V-a.

 


Comandă online Istorie. Manual pentru clasa a V-a (carte + DVD cu manualul digital) la 99,90 lei scrisă de Cristina Hornoiu, tiparită la editura Allfa în anul 2017. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.