DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  25,50 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  25,50 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 128 pagini

ISBN: 9786069705056

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie, Carte nefolosită, Psihologie practica / aplicata

Descriere

M-am intrebat mult timp, care este scopul vietii mele. Ce caut eu pe acest Pamant??? Ce trebuie sa invat aici???
Mi-a trebuit timp ca sa ajung sa Constientizez ca raspunsul la aceasta intrebare este pur si simplu, Realizarea de Sine si de Dumnezeu cu ajutorul Vocii mele Interioare care ma calauzeste pe aceasta cale spirituala. Pentru mine, intr-o maniera mai simpla, acest lucru inseamna:
Trebuie sa invat sa ma iubesc, sa iubesc fiecare fateta a personalitatii mele si cele ale celorlalti.
Trebuie sa ma opresc, pur si simplu, sa ma mai judec si sa ii mai judec pe ceilalti pentru ca altfel, imi voi atrage in viata evenimente care ma vor face sa inteleg in inima mea, prin intermediul propriilor mele experiente, persoanele sau situatiile pe care le-am judecat.
Alegand sa vad negativ, lucru care da nastere nevoii de a judeca, refuz sa vad Iubirea care exista in toate lucrurile. In loc sa aleg pozitivul, sursa Luminii, aleg negativul, sursa tenebrelor. Imi atrag in acest fel maladii, atat emotionale cat si fizice. Iar daca voi intarzia sa Constientizez faptul ca am schimbari de facut in cazul atitudinilor si comportamentelor mele, maladiile se pot instala definitiv.
Atunci cand nu sunt satisfacut de viata mea si cand "doresc ca lucrurile sa se schimbe", care sunt oare alternativele ce mi se ofera? Pot sa consult un profesionist in probleme de sanatate, un psihoterapeut, un maseur terapeut etc. In ziua de astazi sunt atat de multe modalitati disponibile si eficace pentru a ma ajuta. Insa, in plus de acest sprijin din exterior care poate fi foarte benefic, ce se intampla cu viata mea de toate zilele, acasa, in familie, la serviciu? Ce pot face, EU, pentru a reusi ca mai multa Iubire, Lumina si intelegere sa se manifeste in viata mea?
Am experimentat personal toate exercitiile prezentate in aceasta carte, si ele sunt de mare eficacitate, cu conditia sa fie practicate, desigur! Jacques este in continua cautare de unelte simple si eficace pentru a ajuta pe oricine sa-si traiasca mai bine viata, iar aceasta carte este marturia a zeci de ani de experienta.


Comandă online Atma. Puterea iubirii. Cum sa regasim in noi potentialul vietii la 25,50 lei, scrisă de Jacques Martel, tiparită la editura Clara Toma Publishing House, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.