Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,40 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,40 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2020

Nr. pagini: 223 pagini

ISBN: 9786069705001

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită, Literatura motivationala

Descriere

Nu am decât de urmat calea interioară pentru a atinge Realizarea Sinelui și Cunoașterea lui Dumnezeu. Chiar adică nu știu unde merg, sunt ca o picătură de apă într-un pârâu, care nu are neapărat conștiință proprie. Ea urmează curentul care o va duce către ocean, pe care-l voi numi, în limbaj poetic, Oceanul Iubirii și Iertării. Este o altă modalitate de a vorbi despre Dumnezeu, Oceanul de Iubire și Iertare. Dacă fiecare experiență de viață, în ce privește sănătatea, m-ar conduce la a spune Mulțumesc, m-ar deschide mai mult și le-aș vedea ca un punct de pornire, ar fi mult mai plină de satisfacții. Este un mesaj pe care-l primesc când corpul meu fizic ajunge acolo.
Sunt responsabil 100%, dar nu vinovat.
Gândindu-mă că sunt vinovat, ajung să neg o parte de experiență, pentru care am căutat și mai multe informații, integrarea, deschiderea sau chiar înțelegerea. Când spun că sunt vinovat, tocmai am spus că fac ceva care nu e corect. La nivelul Sufletului, nu există nimic incorect.

Jacques Martel


Comandă online Constienta, iubire, vindecare la 29,40 lei scrisă de Jacques Martel, tiparită la editura Clara Toma Publishing House în anul 2020. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.