Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  345,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 1047 pagini

ISBN: 9786061717989

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Medicina / Sanatate, Carte nefolosită, Oncologie

Descriere

In ultimii ani, progresele in oncologie au cunoscut o dezvoltare vertiginoasa in multiplele ei arii de interes – de la descifrarea mecanismelor moleculare ale cancerogenezei la modalitatile clasice de tratament – medical, chirurgie sau radioterapie, care au beneficiat de aportul numeroaselor descoperiri in domeniul biologiei sau fizicii. Evolutia este perfect ilustrata de profesorul Tudor-Eliade Ciuleanu si colaboratorii sai cu acest al treilea volum, care dupa primele doua editii – din 2015 si 2020, prezinta o noua versiune, actualizata si mai completa, extrem de utila pentru orice practician.

Puternic implicat in multe trialuri si studii clinice cu noi molecule si scheme terapeutice, profesorul Ciuleanu este o autoritate recunoscuta pe plan international, care a reusit sa-si formeze un grup de colaboratori de valoare, cu numerosi discipoli in tara si strainatate.

Monografia, pe langa principiile generale de oncologie medicala, prezinta noile modalitati terapeutice cum sunt terapiile moleculare tintite si imunoterapia, cunoscute din experienta proprie datorita numeroaselor studii de pionierat realizate in Institutul Oncologic Cluj, ca participant activ la numeroase studii multicentrice internationale. Caracterul practic, evident prin prezentarea a numeroase regimuri terapeutice, cu peste 400 protocoale pentru diferite localizari, competenta si autoritatea coordonatorului, recomanda Compendiul ca un must pentru asistenta noastra oncologica.

Profesionalismul autorilor, inca o data confirmat de acest Compendiu, reflecta totodata valoarea scolii medicale clujene, fiind un meritoriu produs al acesteia.


Comandă online Compendiu de Oncologie Medicala: principii si practica la 345,00 lei scrisă de Nicolae Tudor , Tudor Eliade Ciuleanu, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.