Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  58,00 LEI

Disponibilitate:  in 2 zile

Pret:  58,00 LEI

Modalitati de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comanda)

Autor(i): ,

Editura:

Anul aparitiei: 2021

Nr. pagini: 420 pagini

ISBN: 9786060483663

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Scolara, Carte nefolosita, Pedagogie / Metodica / Management scolar

Descriere

Lucrarea e-DIDACTICA. PROCESUL DE INSTRUIRE ÎN MEDIUL ONLINE face parte din colecția Sinteze de pedagogie.

În paginile acestui volum sunt prezentate principalele repere conceptuale ale e-Learning, specificul strategiilor didactice posibil de utilizat în mediul on-line și principalele instrumente digitale disponibile. Prin topica abordată, autorii au urmărit să le ofere profesorilor repere teoretice și praxiologice relevante, ca suport pentru dezvoltarea competențelor digitale și îmbunătățirea practicilor educaționale în mediul on-line.

Criza provocată de pandemia Coronavirus a plasat procesul didactic în spațiul on-line, dar utilizarea acestor tehnologii nu a început și nu se va sfârși odată cu această criză. Nevoia de a îmbunătăți educația digitală este presantă din motive ce țin de existența noastră în societatea informațională.

Asistăm la dezvoltarea serviciilor educaţionale şi la formarea unor comunităţi virtuale de învăţare, ceea ce necesită regândirea abordărilor didactice. Pentru ca educaţia să corespundă exigenţelor actuale de formare a tinerei generaţii, sunt necesare îndeosebi: extinderea acestor servicii, instruirea profesorilor pentru a fi capabili să utilizeze resursele informaţionale, proiectarea de activităţi şi de experienţe de învăţare eficiente în mediul on-line.