Disponibilitate:  în stoc

Preț:  46,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 112 pagini

ISBN: 9786067820683

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi este un ghid indispensabil pentru elevii din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a, un adevărat sprijin în dezvoltarea și aprofundarea noțiunilor de bază studiate în școală.

Lucrarea are o structură prietenoasă, Amadeus și ReMi însoțind elevul în călătoria spre tainele limbii române.

Noțiunile teoretice – de la cele de fonetică, vocabular, punctuație, ortografie până la cele de morfologie și de sintaxă – sunt consolidate de exerciții atractive care beneficiază de rezolvări complete.

În plus, volumul propune și seturi de exerciții pentru elevul dornic sa știe mai mult.

Diversitatea exercițiilor, orientate spre contexte diverse de învățare, dar și relația stabilită de autoare între limba româna și muzică sunt aspecte de noutate și de educare a potențialului elevului din clasele primare.


Comandă online Gramatica limbii romane pentru invatamantul primar. Invat si exersez cu Amadeus si ReMi la 46,90 lei scrisă de Adina Dragomirescu , Irina-Roxana Georgescu , Carmen Ianculescu , Anca-Elena Cristea , Tatiana Paun, tiparită la editura Corint în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.