Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  14,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  14,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786067950717

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Citesc cu Ghiozdănel este special gândit pentru formarea deprinderii de a citi și de a înțelege mesajul unui text audiat. Încurajează citirea globală, cu accent pe vocale și prin aplicațiile propuse facilitează receptarea unei varietăți de mesaje scrise. Elevii vor citi mare parte a cuvintelor, propozițiilor și textelor propuse pe silabe, exersând astfel, exprimarea articulată a silabelor, cu trecerea spre realizarea sintezei cuvântului.

Se încurajează înțelegerea semnificației globale a unor mesaje scurte, realizarea de desene pentru a indica despre ce este vorba în mesajele receptate, oferirea de răspunsuri prin colorare, încercuire, indicare, bifare, oferirea de răspunsuri afirmative/negative pentru a testa înțelegerea general, identificarea unor informații din texte scurte (numele personajelor, chipul personajelor-la benzile desenate etc.), repovestire după imagini. Susține exersarea prin jocuri, dezvoltarea sau reproducerea în linii mari a unui mesaj audiat, participarea la jocuri de rol, oferirea unei opinii.

Lecțiile urmăresc o structură unitară, cu care elevii se pot familiariza și care facilitează o mai bune adaptare odată cu parcurgerea acestora.

Textele atractive, imaginile care le însoțesc, benzile desenate și secvențele vizuale susțin o abordare interactivă, întrucât materialul este abundent în imagini, jocuri, provocări, pentru ca procesul învățării să fie amuzant, creativ și dinamic.


Comandă online Citesc cu Ghiozdănel la 14,99 lei, scrisă de Emanuela Patrichi , Adina Achim , Anca Veronica Taut, tiparită la editura Sinapsis Publishing Projects, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.