Disponibilitate:  în 5 zile

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: Top 10+

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 472 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734687312

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Literatura universala, Beletristica, Roman strain

Descriere

Prix Femina étranger 2014

Fărâme de viaţă explorează cu o pătrundere psihologică şi o sensibilitate remarcabile relaţiile dintre părinţi şi copii.

Traducere din limba ebraică de Ioana Petridean

Zăcând la pat în micul ei apartament din Ierusalim, Hemda Horowitz îşi analizează cu amărăciune întreaga viaţă: tinereţea petrecută în kibbutz, căsătoria lipsită de iubire şi înstrăinarea de cei doi copii ai ei, Avner şi Dina. Numeroasele sale eşecuri – ca fiică, soţie şi mamă – se răsfrâng dezastruos asupra destinelor fiului şi fiicei sale. Avner a ajuns un avocat mediocru, frustrat, prizonier într-o căsnicie plină de ranchiună, iar Dina şi-a sacrificat cariera universitară pentru a-i dărui fiicei sale iubirea pe care n-a primit-o de la propria mamă. Fiecare personaj încearcă să îndrepte însă greşelile trecutului şi să găsească o ieşire din capcana prezentului dezolant.


Comandă online Fărâme de viață (ediție de buzunar) la 34,95 lei scrisă de Zeruya Shalev , Ioana Petridean, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Top 10+. Cartea poate fi livrată în circa 5 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.