Disponibilitate:  în stoc

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Colecția: Hexagon

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 280 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734686810

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Biografii / Memorialistica, Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

Bestseller New York Times

Traducere de Tudor Călin Zarojanu

Ultramaratonistul Dion Leonard se pregătește să participe la o cursă de 250 de kilometri prin sălbăticia deșertului Gobi, în China. O cursă redutabilă, istovitoare. În a doua zi, o cățelușă se amestecă printre alergători la linia de start. Pare să fi prins drag de Dion, fiind hotărâtă să-l însoțească în fiecare etapă a cursei. Omul nu are nicio intenție să alerge acest maraton în doi. Și totuși, cum să reziste ghemotocului de blană tenace și curajos, care se ține scai de el?...

E începutul unei călătorii pe care niciunul din ei nu o va uita niciodată, presărată cu probleme, mâhnire, bucurie și dragoste și care le va schimba viața pentru totdeauna.

La fel ca Un motan pe nume Bob, Gobi și eu este o poveste emoționantă pentru iubitorii de animale de pretutindeni, o poveste despre speranță și prietenie.


Comandă online Gobi și eu Un om, un câine, un maraton: o poveste adevărată la 34,95 lei scrisă de Tudor Calin Zarojanu , Dion Leonard , Dion Leonard şi Craig Borlase, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Hexagon. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.