Disponibilitate:  în stoc

Preț:  39,95 LEI

Modalitați de transport:
• 12,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Hexagon

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 336 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734685875

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihoterapie, Psihologie

Descriere

Bestseller New York Times

Traducere din limba engleză şi note de Cristina Michaela Tache şi Gabriel Drăghici

Christie Tate este stagiară la o mare firmă de avocatură, cea mai bună studentă din an la facultatea de drept și pare să aibă înainte o viață minunată – și atunci de ce se confruntă cu depresia și cu gînduri de sinucidere? Căutînd vindecarea, ajunge la un psihoterapeut original, care nu permite niciun secret. Tînăra avocată acceptă, fără tragere de inimă, să fie brutal de onestă în prezența a șase oameni complet străini (grupul ei de psihoterapie), experiență în urma căreia regăsește conexiunea umană și pe ea însăși.

„Avem nevoie unul de celălalt în vremurile bune și la greu. Vă rog să citiți această carte cu un grup de prieteni pe care îi prețuiți.” (Reese Witherspoon)

„Sinceritate curajoasă și vulnerabilitate.” (Time)

„Una dintre cele mai surprinzătoare cărți pe care le-am citit vreodată. Vă veți dori să fiți un om mai bun.” (Lisa Taddeo, autoarea cărții Trei femei)


Comandă online Grupul meu de terapie Cum mi-au salvat viața un psihoterapeut și niște necunoscuți la 39,95 lei scrisă de Christie Tate, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Hexagon. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.