Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 416 pagini

ISBN: 9786069713075

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

El e o legendă. Iar eu? O poveste tragică. Un băiat cu inima frântă, pe cale să se autodistrugă. O fată plină de cicatrice, a cărei viață plutește în derivă. Grace și West sunt total opuși. Ea este fata ciudată care lucrează într-o rulotă cu tacos. El e băiatul misterios care apare în orășelul ei texan. De când a fost admis la facultate, West participă la lupte ilegale și creează senzație printre locuitorii din Sheridan. Ea e invizibilă pentru ceilalți. El este băiatul rău și ademenitor. Ea e neînțeleasă și retrasă. El este vulnerabil, dar de neînvins în ring.

Când West pătrunde în viața liniștită a lui Grace, fata se străduiește să-și dea seama dacă el este cel destinat să o facă fericită sau dacă relația lor va avea un sfârșit urât. Cu cât ea încearcă să-l îndepărteze, cu atât el reușește să o scoată din carapacea ei. Grace are două certitudini: prima este că e pe cale să se îndrăgostească de cel mai sexy tip din Universitatea Sheridan, iar a doua - dacă te joci cu focul, mai mult ca sigur o să te arzi.


Comandă online Jocul cu focul. El e o legenda. Iar eu? O poveste tragica la 49,90 lei scrisă de L. J. Shen , Sorin Petrescu , L.J. Shen, tiparită la editura Epica în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.