Disponibilitate:  în stoc

Preț:  66,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 374 pagini

ISBN: 9786068429854

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologie practica / aplicata

Descriere

Manualul de psihogenealogie este o lucrare de referință, care oferă definiții și explicații comprehensive ale termenilor și conceptelor ce compun principalele arii definitorii ale domeniului. Psihogenealogia este un domeniu și o disciplină științifică clinică având ca obiect de studiu central inconștientul familial. Temele cuprinse în volum sunt prezentate subliniind aspectele teoretice și practice ale mecanismelor și fenomenelor domeniului psihogenealogiei și ale modului în care acestea sunt interdependente cu descoperirile domeniilor conexe ce au contribuit la nașterea acestuia.

Recomandăm acest manual specialiștilor din domeniile psihologiei, sociologiei și medicinei, dar și publicului larg doritor să cunoască domeniul psihogenealogic, desprinzându-se astfel de cunoașterea simțului comun (interpretarea prin asociere nediscriminativă) a ceea ce este intuit.

Autorii


Comandă online Manual de psihogenealogie la 66,00 lei scrisă de Cristina-Denisa Godeanu , Alin-Sebastian Godeanu , Cristina Denisa Godeanu , Alin Sebastian Godeanu, tiparită la editura Sper în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.