Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 384 pagini

ISBN: 9786064312280

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

„O poveste romantică și plină de glamour.“
The Daily Telegraph

Uneori trebuie să pierzi totul pentru a te regăsi…

Un roman inspirat de o poveste reală despre iubire, trădare și secrete de familie.

Crescută la o fermă din Australia, superba Grace Woods e nevoită să înceapă o nouă viață în tulburătorul Paris postbelic. Ajunsă un model de succes pentru Christian Dior, recent declaratul „rege al modei“, ea va face cunoștință cu prințese și conți, cu artiști și diplomați, iar printre prietenii săi se vor număra personalități legendare precum Pablo Picasso, Julia Child sau Jackie Kennedy.

Dar, când se îndrăgostește de șarmantul Philippe Boyer, viața lui dublă, trecutul și minciunile lui îi vor da tinerei lumea peste cap.

Modelul din Paris este cartea perfectă pentru toți cei care iubesc romanele semnate de Kathleen Tessaro, Natasha Lester sau Dinah Jefferies.

„Alexandra Joel este o povestitoare fascinantă!“
The Australian

„Grace se încruntă. Nu avea nici măcar certitudinea că o să i se permită să călătorească în afara ţării. Fusese șocată să afle că era necesară permisiunea soțului pentru ca autorităţile australiene să poată emite un pașaport pentru o femeie căsătorită. Reglementarea era, în mod vădit, învechită, dar ea, una, nu avea ce să facă. Jack nu i-ar fi dat acordul nici în ruptul capului, ceea ce o irita și mai tare – cu cât se gândea mai mult la asta, cu atât devenea mai tentată să accepte invitația domnului Dior. Ani de-a rândul încercase să trăiască viața pe care ceilalți și-o doreau pentru ea, până când începuse să se simtă de parcă se transforma într-una dintre surorile urâte din Cenușăreasa – doar că, în loc să încerce să se încalțe cu un pantof nepotrivit, ea se chinuise să devină o altă persoană. Scrisoarea de la Christian Dior îi dăduse, din nou, speranțe și încredere în visurile ei de călătorie și de aventură. Acum tânjea să trăiască în acea lume fermecătoare, care i s-ar fi potrivit la fel de bine precum pantoful de cleștar Cenușăresei.“


Comandă online Modelul din Paris la 39,99 lei scrisă de Alexandra Joel , Lidia Dobrea, tiparită la editura Nemira în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.