Disponibilitate:  în stoc

Preț:  34,95 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Colecția: -

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 312 pagini

Tip copertă: brosata

ISBN: 9789734685493

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala, Biografii / Memorialistica

Descriere

Traducere de Silvia Pavel

După ce a atras atenția întregii lumi cu Necredincioasa, cartea sa de memorii devenită bestseller internațional, Ayaan Hirsi Ali își continuă povestea în Nomada. Dorind să fie cît mai departe de conflictele provocate de islamiști în Europa, ea hotărăște să se stabilească și să înceapă o viață nouă în America. Însă, odată ce rupe legăturile cu familia sa și ajunge aici, își dă seama că trebuie să renunțe la toate superstițiile și concepțiile care o împiedică să se integreze într-o societate de tip occidental. Nomada este istoria unei familii dezbinate din cauza ciocnirii civilizațiilor și istoria emoționantă și adesea amuzantă a unei femei ce descoperă America. Iar fiindcă își iubește noua țară, nu poate să-și alunge teama că aceasta va repeta greșeala Europei, care a subestimat islamul radical. Ayaan Hirsi Ali avertizează cu privire la pericolul reprezentat de islam, dar mai ales îndeamnă instituțiile occidentale importante ֪– inclusiv universitățile, organizațiile feministe și bisericile creștine – să ia măsuri pentru a-i ajuta pe imigranții musulmani să se integreze și să evite astfel tentația fundamentalismului și terorismului.

„Pentru mine, cele mai frumoase trei cuvinte din noua limbă a rezistenței împotriva tiraniei sînt Ayaan Hirsi Ali.” (Christopher Hitchens)

Carte recomandată de


Comandă online Nomada Din Islam în America O experiență personală a ciocnirii civilizațiilor la 34,95 lei scrisă de Ayaan Hirsi Ali , Ayaan Hirsi Ali, tiparită la editura Polirom face parte din colecția -. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.