Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  58,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 512 pagini

ISBN: 9786068862927

Categorii: Carte nefolosită, SF / Fantasy, Fantasy

Descriere

Ai crezut că ai aflat totul despre familia Toril?
Ai crezut că nu pot exista secrete mai apăsătoare decât acelea aflate deja din primele două volume?
Dușmanul familiei Toril nu poate lovi mai mult decât a făcut-o deja?
Hm…

Continuă fantastica aventură a grupului format din elfi și muritori și fii acolo pe măsură ce și unii, și alții descoperă lucruri noi despre sine.
Vălurile care acopereau misterul morții unuia dintre membrii familiei se îndepărtează unul câte unul, și Nayan află detalii tulburătoare.
Un aliat neașteptat…

Dar mai bine citește volumul 3 și fii gata de o călătorie care va deștepta în sufletul tău emoții copleșitoare.

***

✔️ Sinopsisul volumului 1

Cu peste șase sute de ani în urmă, Esrendellul era locuit în bună înțelegere de oameni și elfi. Cu timpul însă, din rândul seminției oamenilor s-au ridicat voci care au cerut independența, inoculând în conștiința poporului convingerea că, astfel, muritorii o vor duce mai bine.
Conducătorul elf al regatului s-a opus, dar oamenii au pus la cale o lovitură de stat, care, într-un final, a dus la un război nimicitor. Cum soldații elfi erau luptători redutabili, iar rezistența lor în luptă, imposibil de egalat, balanța a înclinat copleșitor în favoarea vechii ordini.
Totuși, impresionat de îndârjirea cu care oamenii îmbrățișaseră cauza separării celor două seminții, regele elf a consimțit să-și retragă poporul dincolo de Pădurea de Smarald, tărâm locuit doar de elfi, și să-i lase pe muritori să se descurce singuri.
S-a încheiat un tratat care îi asigura pe oameni că, atâta timp cât se vor orândui în pace și bună înțelegere, niciun picior de elf nu va călca pe pământul noului stat format, Erfenor.
Lucrurile au mers bine o vreme, dar, cum firea oamenilor poate fi cu ușurință coruptă de putere, nedreptățile au început să capete accente grotești.
Familia Toril, una dintre casele nobile ale Erfenorului, stăpână de sute de ani a domeniului Toril din statul Arnor, își ducea viața în liniște și armonie la hotarul cu Esrendellul.
O întâmplare căreia, inițial, nimeni nu i-a dat vreo importanță, a atras după sine o avalanșă de nenorociri care au zguduit din temelii echilibrul acestei vechi familii.

✔️ Sinopsisul volumului 2

„Combinația perfectă între Tolkien și George Martin.”

Raluca Alina Iorga

Cu familia zdrobită, căminul destrămat, mama și doi dintre frați uciși, viața lui Nayan Toril pare să fi ajuns la final înainte de a fi început.
Însoțită de Gita, Yanti, Aghor – frații ei – și de bucătăreasa familiei, Yamal, Nayan ajunge în citadela elfilor, în Esrendell.
Elfii îi sunt recunoscători fetei muritoare pentru viața mezinei lor, căci Saelind a fost salvată de la moarte în Pădurea de Smarald, așa că decid s-o ajute să-și scoată tatăl din temnițele regale și să-și găsească frații ascunși de furia boierului Nadas.
Însoțiți de fiii reginei elfilor din Esrendell, Torilii se întorc în Erfenor cu speranța că regele Samarth va onora înțelegerea semnată în urmă cu peste 600 de ani de conducătorii de atunci ai celor două seminții, și îl va elibera pe boierul Ishaan Toril.
Însă, de îndată ce pășesc în regatului oamenilor, piedici de neimaginat li se pun de-a curmezișul.
Elfii și oamenii ajung să se cunoască la bine și la greu. Atașamentele se adâncesc, loialitatea devine de nezdruncinat, iar dragostea… Ei, bine! Despre asta va trebui să citiți în cartea a doua.


Comandă online Regatul inocentilor. Cartea a treia la 58,00 lei scrisă de Theo Anghel, tiparită la editura Quantum Publishers în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Regatul inocentilor. Cartea a treia nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.