Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,35 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,35 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 408 pagini

ISBN: 9786069671177

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Proza contemporana

Descriere

Inspirat dintr-o poveste reală, romanul de debut al lui George Burcea începe cu drama Mariei Drumeș, mamă a patru copii și victimă a violenței domestice în cumpliții ani ai comunismului, unde strigătele ei de ajutor nu sunt auzite de nimeni. În momentul în care constată că viețile lor sunt puse în pericol, se hotărăște să fugă, însă se lovește de o nouă serie de nenorociri: boala unuia dintre copii, dispariția altuia, o cădere nervoasă care se lasă cu o internare și mai ales greutatea de a-și găsi un loc de muncă, fără șantaje sexuale. Ajunsă la capătul puterilor, Maria riscă totul și decide să-i scrie o scrisoare lui Ceaușescu, văzându-l ca singura soluție de a se pune pe picioare și a avea grijă de familia ei.

În a doua parte a cărții, ne vorbește fiul său, Alex, care crește într-un sat uitat de lume numai cu bunicii săi, îndrăznind să viseze să termine liceul la oraș, deși ai lui îi stabiliseră alte planuri. Și el este nevoit să fugă de acasă, trăiește o perioadă lungă în condiții mizere, la limita supraviețuirii, iar un personaj parcă pus în calea lui de Dumnezeu îi dezvăluie tainele marinăriei. La câțiva ani de aici, este pe punctul de a se îneca într-un naufragiu, ca mai apoi să ajungă din întâmplare la un casting și astfel să înceapă o carieră promițătoare de actor, unde cunoaște repede celebritatea, dar este și bântuit de fantomele trecutului său.


Comandă online Scrisoare catre Ceausescu la 49,35 lei, scrisă de George Burcea, tiparită la editura Hyperliteratura, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.