Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 480 pagini

ISBN: 9786067939958

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

Berlin, 1989. În vreme ce zidul dintre Est și Vest se prăbușește, Miriam Winter îl îngrijește pe tatăl ei, Henryk, aflat pe moarte. Când acesta strigă, în agonie, numele Frieda – și fiica sa descoperă pe încheietura lui un tatuaj de la Auschwitz, ascuns sub cureaua ceasului –, istoria secretă a lui Henryk începe să iasă la iveală.

Căutând indicii despre trecutul tatălui ei, Miriam găsește o uniformă de deținută din lagărul pentru femei de la Ravensbrück, ascunsă printre lucrurile mamei sale. În tivul rochiei, ea descoperă pitite scrisorile Friedei către Henryk, din care află adevărul răscolitor despre fetele supuse experimentelor medicale în lagăr. Și, pe fundalul poveștilor despre sacrificiu și rezistență ale acelor tinere, Miriam pune cap la cap o poveste de dragoste rămasă ascunsă aproape cincizeci de ani în inima tatălui ei.

Inspirată de femeile acelea extraordinare, Miriam se străduiește să dărâme zidurile pe care și le-a ridicat în jur. Pentru că speranța supraviețuiește chiar și în vremurile cele mai întunecate.

•„O lectură emoționantă, terifiantă și sfâșietoare.” – Jill Mansell, autoarea romanului Greșelile Mirandei •„Debutul în forță al lui Ellory dezvăluie adevărul răscolitor despre femeile acelea și despre puterea, sacrificiile și rezistența lor.” – Heat Magazine •„Un roman extraordinar și puternic, care m-a captivat și emoționat până la sfârșit.” – Mary Chamberlain, autoarea romanului Croitoreasa de la Dachau •„Înspăimântător, dar în același timp minunat.” – Polly Crosby, autoarea romanului The Illustrated Child


Comandă online Scrisoarea pierduta de la Auschwitz scrisă de Anna Ellory , Ioana Petridean, tiparită la editura Corint în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Scrisoarea pierduta de la Auschwitz nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.