Disponibilitate:  în stoc

Preț:  32,99 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

ISBN: 9789737364654

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Literatura universala, Beletristica, Carte nefolosită

Descriere

Protagonistul acestui roman, Nicky Bellamy, este un individ căruia îi plac băutura și femeile frumoase. Ajuns detectiv aparent din întâmplare, dar în realitate din vocație și din dorința de a contribui la crearea unei lumi mai bune, el nici nu bănuiește că uneori, când vreun prieten de circumstanță îl invită la un pahar, moartea îl pândește din umbră. Fiindcă odată ajuns un vânător ce-și urmărește prada, riscă să devină el însuși vânat.

Nicky își asumă mari riscuri investigând jocurile unei echipe de criminali care elimină din joc orice persoană ajunsă să înțeleagă adevăratul substrat al unor activități, respectiv campanii politice de manipulare și intoxicare, practicate în țările din Estul Europei, inclusiv România.

Reangajat de fostul său patron, detectivul se vede obligat să se ocupe de numeroase fapte antisociale, practicate de oamenii fără scrupule, puși pe făcut bani cu orice preț.


Comandă online Ultimul pahar la 32,99 lei scrisă de Peter Cheyney, tiparită la editura Orizonturi în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.