Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 44 pagini

ISBN: 9786060294658

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Povesti

Descriere

Vaj-vaj! Cine ar fi crezut ca Motocel, o hartie mototolita, poate fi primavara unei calimari?! Nimeni. Mai ales dupa ce a risipit tot albastrul din tinut, Natura-Albastra a fost inchisa intr-un clopot, iar pe singurul ei ajutor, Clant-Ront, o clanta peltica, au acoperit-o fulgii de cocos. Numai ca o hartie, oricat ar fi ea de mototolita, nu se lasa invinsa: gaseste greieri-poeti, lebede ale visarii si izvoare ale cernelii. Si cu ele (isi) va salva lumea. Sau...cel putin, va incerca.
Nu poti avea niciodata prea multa liniste, atunci cand esti Motocel: hodoronc-tronc se iveste cate un Pieptan Galben de eliberat, cate o Pestera Oftat de imbunat. Si nu oricum, ci printre alei cu tepi si cactusi. Aaa, v-am spus cumva si despre bufnita cu sosete in dungi? Nu?! Atunci, s-a facut: eu pastrez secretul si voi dati iute pagina.

Ilustratii de Karen Chemali


Comandă online Vaj-vaj prin calimara la 30,00 lei scrisă de Cristina-Beatrice Preda, tiparită la editura Creator în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.