Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  19,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786063372063

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice, Beletristica

Descriere

SERIA „REBELI DE ODINIOARĂ“

Ca ofițer în Marina Regală, Lucas Mandeville a purtat multe bătălii, urmate de ani grei de închisoare. Întors la Londra, încearcă să refacă legătura cu lumea în care s-a născut, însă este văzut doar ca un fost prizonier care, evadând, a renunțat la lucrul cel mai de preț al unui ofițer: onoarea. Iar când este nevoit să participe la un bal alături de oameni care sunt gata să-l provoace din pricina trecutului său, și-ar dori mai degrabă să fie pe un câmp de luptă. Dar apariția unei femei care produce rumoare este pe cale să îi schimbe complet viața.

Kendra Douglas a atras dezaprobarea nobilimii printr-un divorț scandalos. Dar tocmai de aceea Lucas îi cere să danseze cu el și, mânat de o dorință neașteptată, se oferă să o ajute să-și recapete reputația. Astfel pornesc să dezlege ițele complotului care i-a distrus viața Kendrei și ajung să trăiască o dragoste la care nici nu au visat.

„Mary Jo Putney reușește, cu talentul ei îndelung exersat, să facă dintr-o poveste neverosimilă pentru epoca Regenței una credibilă pentru cititori, țesând laolaltă teme precum situația femeilor la 1800, divorțul, prietenia, războaiele napoleoniene, metodele de tratament alternative, și efectele traumei de orice fel asupra psihicului uman. O lectură antrenantă și emoționantă despre eforturile unei mame de a-și recupera fiul din mâinile unui tată rău-intenționat și despre recăpătarea nu doar a reputației și a statutului social pentru ambii protagoniști, dar și a încrederii și a stimei de sine.“ Laura Frunză


Comandă online Dragoste si onoare la 19,90 lei scrisă de Mary Jo Putney , Cristina Radu, tiparită la editura Litera în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.