Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  19,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

ISBN: 9786063371547

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice, Beletristica

Descriere

Domnișoara Jane Quayle este o femeie plină de imaginație. Cum altfel ar putea fiica bine-crescută a unui gentleman englez să scrie o serie de romane gotice atât de tulburătoare, încât cineva să vrea să îl reducă pentru totdeauna la tăcere pe autorul acestora? Din fericire, Jane a încercat să se protejeze, pe de o parte scriind sub pseudonim – un nume masculin –, și pe de alta alegând să ducă o viață retrasă la castelul Dunnock, un loc ce ar putea foarte bine să fi fost scos din paginile cărților ei.
Identitatea ei rămâne ascunsă, până într-o noapte furtunoasă de iarnă...
După ani întregi petrecuți ca spion pentru armata britanică, Thomas Sutherland se îndoiește că se va mai putea simți ca acasă în Scoția. Și totuși, ca urmare a legii legate de moșteniri, el se trezește că devine noul conte de Magnus, titlu ce vine la pachet cu un castel aflat în paragină, în care acum locuiește un renumit autor de romane gotice. Când scriitorul în cauză se dovedește a fi, de fapt, femeia pe care Thomas și-a dorit-o cândva de soție, incertitudinile sporesc – la fel și scânteile ce se reaprind între cei doi.
Oare secretele scandaloase și pericolul care se apropie vor putea sta în calea iubirii adevărate? „Noua serie a Susannei Craig debutează cu personaje captivante, intrigi palpitante și mai ales o senzualitate cât se poate de fierbinte.“ USA Today


Comandă online Secrete scandaloase la 19,99 lei scrisă de Suzanna Craig , Adriana Danila, tiparită la editura Litera în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.