Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  27,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786067820614

Categorii: Carte nefolosită, Pedagogie / Metodica / Management scolar, Carte Școlară

Descriere

Un ghid pentru profesori, directori şi părinţi, cu soluții prac­tice care îi vor ajuta să aducă STAREA DE BINE în școala lor.

Prezentul ghid are la bază ideea că a aduce starea de bine într-o școală înseamnă a începe să o transformi, să o reinventezi, să pornești reforma din interior.

Autoarea consideră că, sub umbrela unui program care să vizeze starea de bine a elevilor și a profesorilor, școlile pot desfășura un proces de schimbare profundă, care să le plaseze pe traiectoria unei educații moderne, adaptate nevoilor și așteptărilor noilor generații de copii.

Cartea abordează conceptul de stare de bine din diverse perspective și oferă școlilor soluții practice pentru a dezvolta programe menite să contribuie la creșterea stării de bine a profesorilor, elevilor și părinților.


Comandă online Hai cu starea de bine in scoala! Ghid pentru profesori, directori si parinti la 27,00 lei scrisă de Anca Tîrcă, tiparită la editura Corint în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Hai cu starea de bine in scoala! Ghid pentru profesori, directori si parinti nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.