Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 216 pagini

ISBN: 9786060065890

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Biografii / Memorialistica, Istorie

Descriere

Descriere

Ani de zile s-a pus întrebarea legitimă: familia Frank a fost trădată sau a avut, pur și simplu, ghinion? După publicarea jurnalului Annei Frank, numeroși investigatori și istorici au sugerat diferite nume ale potențialilor trădători. Și totuși, unul dintre ei se pare că, imediat cum a aflat, a raportat naziștilor și, în aceeași săptămână, familia fetei a fost arestată. Gerard Kremer dezvăluie acest mister după 75 de ani, în urma cercetărilor, interviurilor și numeroaselor conversații pe care le-a avut cu tatăl său și alți martori.

Despre autor:

GERARD KREMER este fiul unui membru al rezistenței olandeze, Kremer Sr., care a murit în 1978. Acesta a fost îngrijitorul unei clădiri de birouri din spatele Prinsengracht din Westermarkt din Amsterdam, în care două etaje au fost preluate de autoritățile germane și de organizația nazistă olandeză NSB, în timpul ocupației Olandei.


Comandă online Anne Frank tradata la 45,00 lei scrisă de Gerard Kremer, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.